mrizal's FotoPage

By: mrizal ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 20-Feb-2008 08:40 Email | Share | | Bookmark
my fav photo @ this moment..

love this cd cover!
my fav flower...currently!
hydrangea
View all 18 photos...
pls leave a comment to this pictures! i love em' all!







Wednesday, 19-Sep-2007 01:24 Email | Share | | Bookmark
Me with my baby...maza azarie!

 
 
 
View all 6 photos...
He's so cute and manja,...and i missed him everyday!


Friday, 13-Jul-2007 01:06 Email | Share | | Bookmark
Nazuha's Wedding- The Most Happening....

 
 
 
View all 24 photos...
Salam...
Apa kabar semua...hari ni saya baru upload pics2 masa wedding si Nazuha-our HR Officer yg tembam tu....sebenarnya dah lama nak upload sini tapi tak sempat...tarikh wedding dia 26 Mei 2007 aritu..cuaca aritu agak kurang baik sbb masa sampai je di rumah pengantin hujan turun dgn lebatnya.....hehe..tapi tak mamatahkan semangat aku untuk menjamu selera tengahari tu...masakan/lauk pauk kat umah dia aritu,...hmm,..memang first class & bertaraf lima bintang..paling aku suka ayam goreng dia...sehingga menjilat jari!
Lepas makan...biasala.,..mesti nak gi tgk pengantinnye...so aku & member2 pun redah masuk bilik pengantin, yg sememangnye sedang menunggu kehadiran kawan2...hehehe...waahhh...meriah gitu...happening giler! Paling aku suka hiasan dalaman bilik dia yg ala-ala english gitu...mak suka..oke!!
Lepas berposing dgn si Zuha yang sememangnye ceria pd aritu...kitaorang disuruh pulak menurunkan tandatangan dalam 'guest book' khas yg memang dia sediakan untuk sesape je yg masuk bilik pengantin dia tu....kellasss...kan??
To Zuha...Enjoy your married life and sayangi suami dengan sepenuh hati...jangan jadi macam aku!!
Thanks....and wait for my next entry!
BYe!!
+rizal+

[i]


Wednesday, 11-Jul-2007 03:25 Email | Share | | Bookmark
PUTRAJAYA

masjid putrajaya
masjid putrajaya 2
 
View all 13 photos...
PUTRAJAYA 070707
cuaca yang baik..hari yang baik..nombor yang baik-baik saja.


Tuesday, 10-Jul-2007 02:24 Email | Share | | Bookmark
UniKL Master Of Ceremony Courses June 2007

ain & sharina
ain vogue up!!
datin zu...
View all 25 photos...
Salam semua...

Ni pics2 masa course emcee kat Hotel Citrus KL aritu....
Semua pics diambil pakai handset saya aje...so resolution tak la cantik sgt...tapi ok la..sebagai kenang-kenangan.....
Kalau u all tgk..pics sharina paling banyak kot?..maybe sbb dia ketua 'penternak' kitaorang...hehehe...go sherin!!!
To all other members....thanks for the memories...!!




[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net